Dijous 28 Juliol 2022
b


El passat 14 de juliol va tenir lloc a l’edifici del antics cellers de la Colònia Güell la presentació del treball final del grup d’alumnes del Master en Design for Urban Environment de l’IED Barcelona, que ha tingut com a àmbit d’estudi els entorns de la Colònia Güell.

L’equip del màster es va posar en contacte amb el Consorci mitjançant l’INCASÒL a l’octubre de 2021, per proposar aquesta col·laboració i intercanviar coneixements i experiències entre el món acadèmic i el professional a través de l’Administració, que ha donat molt bons resultats. De fet, al curs 2020-2021, l’ETSAB també va situar als entorns de la Colònia Güell l’exercici de "Projecte residencial i vores urbanes" de l’assignatura Urbanística IV, que igualment va comptar amb la cooperació del Consorci.

A la sessió del dia 14, a banda del professorat i l’alumnat del màster, procedent de diversos països d’arreu del món, va assistir en Xavier Isart, Gerent del Consorci de l’Entorn de la Colònia Güell, així com membres de l’equip tècnic de l’INCASÒL i de la ciutadania.

En el web que van crear el grup d’estudiants del màster de l’IED en el marc del seu projecte http://www.colonia.unaux.com/ podeu accedir a les propostes presentades.

Des del Consorci volem felicitar a l’organització del curs i especialment als i les estudiants per la qualitat de la feina feta i el grau de compromís de les propostes amb els objectius de desenvolupament sostenible i l’Agenda Urbana 2030 de Nacions Unides, també compartits pels ens consorciats.